Aanmelden VRIJWILLIGERSMARKT

Op zaterdag 8 september is de eerste vrijwilligersmarkt van De Ronde Venen. Op zaterdag 15 september staat het gemeentehuis van Uithoorn in het teken van de vrijwilligersmarkt. Maatschappelijke organisaties die daarbij aanwezig willen zijn om vrijwilligers te ontmoeten, kunnen zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

Door overweldigend succes zijn alle beschikbare tafels in Mijdrecht op 8 september bezet, en kunnen organisaties zich niet meer aanmelden voor deze markt.

Alleen voor de vrijwilligersmarkt in Uithoorn kunnen organisaties zich nog aanmelden.
Kies hier 1 of meerdere categorieën waarin de vrijwilligers zoekt.
Kruis hier aan voor welke doelgroep(en) jullie vrijwilligers zoeken
Schrijf hier in het kort welke informatie wij in het informatieboekje van de markt mogen opnemen over jullie organisatie. (max. 60 woorden en excl. contactgegevens). Gebruik de 3de persoon, dus Stichting ABC zoekt vrijwilligers die het leuk vinden om ... Gebruik de jij-vorm.
geef hier aan met hoeveel personen (maximaal 3) je aanwezig wilt zijn namens jouw organisatie.
Wij gaan ervoor om deze vrijwilligersmarkt zoveel mogelijk inwoners aan te trekken. Dit doen we met posters op borden door de omgeving, advertenties, persberichten, twitter, flyers en nog veel meer. Met de hulp van jullie als organisaties is ons bereik nog veel groter. Hoe ga jij ons helpen?
Noteer het hier als je een vraag of opmerking voor ons hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

huiswerkmaatje van het jongerenwerk (Vacature v.d. maand)

Vind je het leuk om een huiswerkmaatje van jongeren/basisschoolleerlingen te worden, meld je aan!  lees meer...

Website ontwikkeld door Internetbureau uit Utrecht: Two Visions