Cursussen voor vrijwilligers

zelfverdedigingU wilt uw vrijwilligers trainen en tegemoet komen bij hun behoefte aan kennis en ontwikkeling? Dan is het goed om te weten wat er (lokaal) al georganiseerd wordt. Soms kunnen uw vrijwilligers aansluiten bij een cursus of bijeenkomst van een andere organisatie en dat is wel zo efficient.

Wanneer u zelf een training, workshop of bijeenkomst organiseert is er wellicht ook een plekje vrij voor een vrijwilliger uit een andere organisatie. Waarom zou u niet samenwerken?

Wilt u namens uw organisatie een workshop, cursus, of bijeenkomst aanmelden? U kunt dit direct doen door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord! U kunt uw beschrijving van de cursus, workshop of bijeenkomst ook naar ons mailen. Dan zorgen wij dat het in het overzicht wordt opgenomen.

Vrijwilligers kunnen ook zelf kijken of er voor hen interessante workshops, bijeenkomsten of cursussen tussen zitten. In veel gevallen kunnen vrijwilligers zich ook direct voor een deskundigheidsbevordering aanmelden.

Klik hier om direct te kijken welk aanbod van cursussen, workshops en bijeenkomsten reeds is aangemeld.

Deskundigheidsbevorderingslijst

Activiteitaflopend sorteren Waar Berichttekst Soort
De spanning tussen loyaliteit en het bewaken van je grenzen Mijdrecht

Je voelt je loyaal aan de mensen en de organisatie waarvoor je werkt. De mensen die je begeleid kunnen altijd hun verhaal bij je kwijt. Maar waar houdt jouw loyaliteit op?

Workshop
De spanning tussen loyaliteit en het bewaken van je grenzen Uithoorn

Je voelt je loyaal aan de mensen en de organisatie waarvoor je werkt. De mensen die je begeleid kunnen altijd hun verhaal bij je kwijt. Maar waar houdt jouw loyaliteit op?

Workshop
Goed omgaan met Dementie Locatie: Careyn Maria-Oord, Herenweg 69, 3645 DH Vinkeveen, (Welzijnszaal hoofdingang Herenweg en niet via de polikliniek Kerklaan)

training: “Goed omgaan met Dementie”: door Samen dementievriendelijk

Training
Het ongemak van schuld- en schaamtegevoelens Locatie: Careyn Maria-Oord, Herenweg 69, 3645 DH Vinkeveen, (Welzijnszaal hoofdingang Herenweg en niet via de polikliniek Kerklaan)

“Het ongemak van schuld- en schaamtegevoelens”, door Monique van Neutegem.

Monique van Neutegem heeft sinds vijf jaar haar eigen praktijk Coaching Forward.

Workshop
Mental Health First Aid Gemeentehuis Uithoorn, Laan van Meerwijk 16, Uithoorn

De gemeente Uithoorn organiseert samen met GGZinGeest de cursus Mental Health First Aid (MHFA). MHFA is een training ‘eerste hulp bij psychische problemen’.

Cursus
Omdenken Mijdrecht

Help er is een probleem of zie ik hier een mogelijkheid?

Workshop
Omdenken Uithoorn

Help er is een probleem of zie ik hier een mogelijkheid?

Workshop
Omgaan met onbegrepen gedrag bij dementie Locatie: Careyn Maria-Oord, Herenweg 69, 3645 DH Vinkeveen, (Welzijnszaal hoofdingang Herenweg en niet via de polikliniek Kerklaan)

 “Omgaan met onbegrepen gedrag bij dementie” door Annemarie Bolder,  ergotherapeut en gespecialiseerd in het werken met mensen met dementie.

Informatiebijeenkomst
Training "in veilige handen" Mijdrecht

Een 47-jarige man uit Amstelveen is vandaag veroordeeld tot drie jaar cel en tbs met dwangverpleging.

Training

Website ontwikkeld door Internetbureau uit Utrecht: Two Visions