Vrijwilligersmarkt 15 september 2018

Vrijwilligers ontmoeten mogelijkheden

Dit jaar werd de vrijwilligersmarkt georganiseerd op zaterdag 15 september in het gemeentehuis van Uithoorn.

Een uitgelezen kans voor organisaties om op een snelle en persoonlijke manier kennis te maken met (potentiële) vrijwilligers uit de gemeente.

Voorafgaand aan de markt zal het niemand ontgaan zijn dat vrijwilligers in Uithoorn ontzettend belangrijk zijn. Op driehoeksborden langs de wegen, folders in de bus en bij organisaties en diverse leuke berichten in de lokale (sociale) media waren uitingen over vrijwilligerswerk te vinden. Ook aan deelnemende organisaties werd gevraagd hun steentje bij te dragen aan de promotie.

Ook in 2019 helpen we de Uithoornse organisaties weer graag bij het zoeken van leuke en enthousaste vrijwilligers. Zo kan al het mooie werk in uithoorn doorgaan. De datum voor de volgende Vrijwilligersmarkt is nog niet vastgesteld, maar daarover zal t.z.t. op deze website informatie over te vinden zijn.

Uiteraard kunnen de organisaties wel alvast gebruik maken van onze vacaturebank, of eens verder kennis maken met de coordinator in Uithoorn, Sabine Ridderhof.

maatschappelijke begeleiders Vluchtelingenwerk (vacature van de maand)

Wil je graag statushouders ondersteunen in de gemeente Uithoorn om zichzelf te kunnen redden in de Nederlandse maatschappij?

Lees hier meer!

Website ontwikkeld door Internetbureau uit Utrecht: Two Visions