Beter contact bij dementie

Woensdag 27 februari van 9.30–12.00 uur: “Beter contact bij dementie” door Barbera Opperlaar van Ervarea.

Dementie is een ernstige ziekte waarmee we, mede door de vergrijzing, steeds meer in contact komen. Vooral de laatste jaren wordt er veel onderzoek gedaan naar de oorzaken en eventuele mogelijkheden om het dementieproces te beïnvloeden of zelfs te keren. Ervarea heeft jarenlange ervaring in de zorg, gecombineerd met de vaardigheden van het geïmproviseerd theater. Het heeft hun geleerd dat er een manier bestaat die het contact met mensen met dementie beter kan maken.

In de workshops besteden wij op praktische interactieve manier aandacht aan het dementieproces. Wat gebeurt er in de hersenen, welke gevolgen heeft dat voor iemand en wat heeft iemand nodig om zo optimaal mogelijk te kunnen blijven functioneren. Begrijpelijk en praktisch en toe te passen vanaf het moment dat je de workshop hebt gevolgd.

Locatie: Careyn Maria-Oord, Herenweg 69, 3645 DH Vinkeveen, Welzijnszaal, hoofdingang Herenweg (en niet via de polikliniek Kerklaan)

Soort deskundigheidsbevordering: 
Workshop
Doelgroep deelnemers: 
vrijwilligers in de zorg en mantelzorgers
Wanneer: 
woensdag, februari 27, 2019 - 09:30
Waar: 
Careyn Maria-Oord, Herenweg 69, 3645 DH Vinkeveen, Welzijnszaal, hoofdingang Herenweg (en niet via de polikliniek Kerklaan)
Open inschrijving: 
open
Overige opmerkingen: 
Aanmelden: per telefoon doorgeven aan het Klanten Contact Centrum (KCC) van Tympaan-De Baat: maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur tel.nr.: 0297-760260 of via mailadres [email protected]
Naam organisatie: 
Tympaan-De Baat
Naam contactpersoon: 
Anneke van Breukelen

Vrijwilligersmarkt

#Watgajijdoen? Vind jouw vrijwilligerswerk op de Vrijwilligersmarkt op 5 oktober!  lees meer...

Website ontwikkeld door Internetbureau uit Utrecht: Two Visions