promotietoolbox

We doen ons best om de Vrijwilligersmarkt te promoten. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! 

Op deze pagina:

  • download of kopieer de plaatjes op deze pagina! Alle flyers en advertenties kun je downloaden om te verspreiden per e-mail, social media of printen en op te hangen
  • Maak gebruik van onderstaande teksten of laat je erdoor inspireren om de Vrijwilligersmarkt ook in je nieuwsbrief, of op social media bekend te maken!
  • Je vindt ons op de Vrijwilligersmarkt 2019 in Mijdrecht! #Watgajijdoen?
  • Nieuwsgierig of vrijwilligerswerk wat voor jou is? Kom naar de vrijwilligersmarkt in Mijdrecht op 5 oktober! #Watgajijdoen?
  • Ben jij creatief, sportief of gewoon heel gezellig? We kunnen jou gebruiken als vrijwilliger! #Watgajijdoen? Vrijwilligersmarkt Mijdrecht 5 oktober.
  • Altijd al iets voor een ander willen betekenen? Kom je orienteren op de Vrijwilligersmarkt in Mijdrecht op 5 oktober! #Watgajijdoen?

posters

Klik hier om de poster te downloaden   dowload dit plaatje en help bij de promotie van de vrijwilligersmarkt 2019  open de lantaarnpaalposter

folder

 Klik hier om de folder te openen.

plaatjes

 

Alle informatie is te vinden op onze website. Uiteraard mag je geinteresseerden daar ook altijd naar verwijzen.

Wil je (extra)promotiemateriaal? Heb je en leuk idee, of kan je ons op een andere manier helpen bij de promotie? Neem contact op met ons!

De informatiegids met alle aanwezige organisaties kun je later op deze pagina bekijken.

Coördinator Vrijwilligers

 Vrijwilligersbeleid, vervulling vacatures, vertrouwenspersoon voor de aanwezige vrijwilligers, informeren van het bestuur.

lees meer

Website beheerd door Smyler Web