Workshop zaken voor zaken

Workshop Zaken voor Zaken
Het moge duidelijk zijn dat meedoen aan de beursvloer op donderdag 15 mei 2014 maatschappelijke organisaties heel veel oplevert.
De organisatie van Beursvloer De Ronde Venen zal er alles aan doen om uw deelname te laten slagen maar zelf kunt u daar ook iets aan doen. Daarom bieden wij alle maatschappelijke organisaties als ondersteuning de workshop Zaken voor Zaken aan die wordt gehouden op:
Datum:                Donderdag  3 april 2014
Tijd:                     19.30 - 21.30 uur
Locatie:               Hockey Vereniging Mijdrecht
                           Proosdijstraat 41, 3641 AT Mijdrecht
In deze workshop leert u o.a. hoe u uw organisatie kort, bondig en creatief kunt presenteren, uw echte vraag te bepalen of aan te scherpen, een actieve houding aan te nemen en wat uw organisatie het bedrijfsleven te bieden heeft.
Maar ook welke kansen het bedrijfsleven u te bieden heeft en hoe u hier zo optimaal mogelijk gebruik van kunt maken.
Het wordt een interactieve workshop waarin u met elkaar aan de slag gaat om de mogelijkheden te verkennen en creatieve ideeën op te doen.
Deelname aan deze workshop leidt tot een betere scoringskans tijdens de beursvloer. Het resultaat is dat uw deelname aan deze beursvloer voor uw organisatie een succes wordt! En daar gaat het tenslotte om.
Verhoog uw rendement en schrijf u in. Wees er snel bij want deelname is beperkt!
Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected]

Coördinator Vrijwilligers

 Vrijwilligersbeleid, vervulling vacatures, vertrouwenspersoon voor de aanwezige vrijwilligers, informeren van het bestuur.

lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht

Website beheerd door Smyler Web